Der er stadig plads til suppleanter

Vil du eller en fra din forening være suppleant i Østerbro Lokaludvalg?

Tilmeldingen til at stille op til valg til Østerbro Lokaludvalg er afsluttet. Ved fristens udløb havde vi 15 tilmeldte. Da der netop er 15 pladser til repræsentanter fra foreninger, betyder det, at der er fredsvalg. De 15 indstillede kandidater vil formelt blive godkendt af Københavns Borgerrepræsentation den 24. marts.

Men der er stadig plads til suppleanter inden for de interessegrupper, der er repræsenteret i lokaludvalget. De tre interessegrupper er:

  • Børn, unge, idræt, kultur og fritid
  • Ældre, sundhed, social og integrationsområdet
  • Bolig, miljø og erhverv

Hvis jeres forening har lyst til at opstille en suppleant, kan I altså stadig nå det. Vi åbner for tilmelding til suppleantlisten fra 7. februar 2022 til den 28. februar.

Som suppleant har du altid mulighed for at deltage i arbejdsgrupper, fagudvalgsmøder, sociale arrangementer og ved lokaludvalgsmøder, når det medlem du er suppleant for, ikke har mulighed for at deltage.

Hvordan foregår det?

Du tilmelder din forening til suppleantlisten ved at skrive til lokaludvalgets fællespostkasse via denne kontaktformular. Du skal vedhæfte dokumentation for

  • at foreningen har aktiviteter i bydelen
  • er mere end 1 år gammel
  • har minimum 15 medlemmer

Du kan tilmelde dig fra mandag den 7. februar kl. 00.00. Tilmeldinger der modtages før dette tidspunkt accepteres ikke. 

Husk at skrive, hvilken interessegruppe I som forening ønsker at repræsentere. Foreningerne vil blive optaget på suppleringslisterne i den rækkefølge I skriver ind.  

Den 28. februar melder vi de indstillede kandidater til lokaludvalget og Borgerrepræsentationens Sekretariat. Kandidater og suppleanter bliver godkendt på førstkommende BR-møde den 24. marts. Vi afholder konstituerende møde for det ny lokaludvalg den 30. marts.