Høj julestemning og hyggelige arrangementer på Østerbro!

Julen står for døren og det betyder hygge i alle byens kringelkroge. Igen i år har Østerbropuljen bidraget til en række af de helt lokale juleaktiviteter, som hjælper os med at lyse bydelen op i denne mørke tid.

Lad dig inspirere af listen over arrangementer på Østerbro herunder:

  • Juletræstænding på Trianglen af Handelsforeningen Østerbro: Skyd julen i gang med julehygge og julegodter, til den årlige juletræstænding for hele bydelen.

    - 24. november kl. 15:00 på Trianglen

     
  • Julekoncert og fællessang af Byens Musikskole: Efter juletræet er blevet tændt og koreleverne fra Byens Musikskole har sunget Lucia på Trianglen, kan man følge med til fællessang og koncert i Unitarernes Hus på Dag Hammerskjölds Alle.

    - 24 november i Unitarernes Hus

     
  • ”Juletræsfest i Østerbrohuset” af Ældre Sagen, Lystige Musikanter og Øbro Motion: Herlig julehygge for hele familien. En hyggelig eftermiddag med julesang, juleklip og fællesspisning.

    - 3. december kl. 13:00 i Østerbrohuset

     
  • ”Det svømmende Luciaoptog” af Norvin Vinterbader klub: Igen i år afholdes det svømmende luciaoptog, hvor glade Østerbro’ere kan opleve lys og musik i en anderledes udgave af det klassiske lys-optog

    - 13. december kl. 19:00 på Sandkaj

     
  • ”Juleaften i krypten” af Fredens og Nazaret Kirke: Juleaften for ensomme og dårligt stillede, med traditionel julemiddag og alt hvad der hører til.

    - 24. december på Ryesgade 105