Kom på forkant med vejarbejde og ændringer i trafikken på Østerbro og i Nordhavn

Tilmeld dig sms-service.dk og få viden om din bydel sendt til din telefon

I Østerbro Lokaludvalg arbejder vi politisk med en bred vifte af emner, for eksempel trafik på Østerbro og i Nordhavn, parkering, byplanlægning og byudvikling. 



Vi er en gruppe af frivillige politikere, og vi gør hvad vi kan for at Østerbro og Nordhavn er en god bydel. Vi fungerer som bindeled mellem Østerbro, Nordhavn og Københavns Kommune. Når Kommunen har relevant information om eller for Østerbro eller Nordhavn, sender de den ofte til os, så vi kan formidle det videre til alle jer borgere.



En af de kanaler vi bruger til at kommunikere på, er Facebook. Vi er klar over, at ikke alle er på Facebook, men det er en økonomisk billig måde at komme ud til mange mennesker på, og man kan gøre det hurtigt. 

Jo flere der følger med, jo bredere kan vi komme ud og informere om vejarbejde på Østerbro, midlertidige ændringer ift. Parkering og andre relevante forhold i bydelen. Du kan finde vores Facebook-side ved at klikke her. 



Noget andet vi gerne vil opfordre til, er at tilmelde sig tjenesten sms-service.dk 

Servicen giver dig vigtig information om din adresse - lige i sms-indbakken. Du får både information fra Københavns Kommune, HOFOR og Amager Ressource-center, når de har vigtige beskeder, der vedrører dit nærmiljø. 



Du tilmelder dig servicen via dette link.



Sms-service og vores egen kommunikation betyder desværre ikke, at vi kan garantere, du altid får den information, du synes du har brug for. Servicen – og vores facebookside – er et skridt på vejen. Lad os sammen gøre vores for, at bydelen fungerer optimalt og at så mange som muligt får den information de har brug for gratis.



Er du mere interesseret i emnerne:



•    Trafik på Østerbro / Nordhavn?

•    Parkering på Østerbro / Nordhavn? 

•    Vejarbejde på Østerbro / Nordhavn?



Så kan du lige nu blive suppleant i Østerbro Lokaludvalg. Vi har for eksempel et fagudvalg, der arbejder med byplan, miljø og teknik. Måske er det noget for dig? Se mere om fagudvalget ved at klikke her.