Nu er lokaludvalgets nye bydelsplan her

Bydelsplanen er lokaludvalgets visionsplan for vores kommende arbejde i bydelen. Dyk ned i den dugfriske bydelsplan og bliv klogere på hvilke indsatsområder og projekter vi vil fokusere på fremover.

Lokaludvalgets Bydelsplan - hvad er det?

Hver fjerde år sætter lokaludvalget sig ned op udvikler en visionsplan for hvilke områder, der skal arbejdes med i den kommende periode. I arbejdet med bydelsplanen har vi inddraget beboere, foreninger og andre aktører fra bydelen. Østerbroerne har dermed en stor indflydelse på indholdet af bydelsplanen. 

Bydelsplanen blev formelt godkendt da repræsentanter for 43 lokale foreninger deltog i et repræsentantskabsmøde den 30. marts i Kildevæld Kulturcenter. Den nye bydelsplan kan du finde her på siden og bydelsplanen vil blive opdateret en gang årligt. 

Vores bydelsplan er inddelt i de fire temaer:

  • Byplan, Miljø og Teknik
  • Social, Sundhed, Ældre og Integration
  • Kultur, Fritid og Idræt
  • Familie, Børn og Unge

Hvert tema indeholder flere indsatsområder og konkrete projekter.

Du kan læse hele bydelsplanen - og alle dens indsatsområder og projekter her på hjemmesiden. 

Link til bydelsplanen

Bydelsplanen er en dynamisk plan

Bydelsplanen skal også være et dynamisk dokument, der løbende opdateres i takt med at nye aktuelle temaer opstår, eller eksisterende realiseres.

Derfor vil vi også løbende inddrage interessenter fra bydelen i arbejdet. Vi håber, at mange vil deltage i vores fagudvalg, hvor projekterne er forankret og vi vil én gang om året indkalde til bydelsmøde/repræsentantskabsmøde, hvor vi sammen med bydelens foreninger gør status på arbejdet med at få projekterne ud at leve, og ser om der er nye projekter, der skal tages op. Næste gang bliver i foråret 2024.

Hvis du ønsker at engagere dig i arbejdet med bydelsplanens indsatsområder, kan du kontakte det aktuelle fagudvalg.

Se alle fagudvalgene via linket