Pop-up dialogfora ved havnefronter og parker

Efter to år med Dialogfora i Nordhavn, er formatet nu ændret til fleksible pop-up fora. Formålet er at skabe mere tryghed, mindre affald og færre støjgener ved havnefronter og parker.

Efter to år med Dialogfora i Nordhavn (inkl. Sandkaj, Marmormolen – Århuskvarteret), Krøyers Plads og Islands Brygge, er formatet nu ændret til fleksible pop-up fora.

Det betyder, at Lokaludvalg, grundejerforeninger og beboerforeninger kan bede Teknik- og Miljøforvaltningen om et dialogmøde, hvis det handler om at skabe mere tryghed, mindre affald og færre støjgener.

Ved de nye pop-up dialogfora kan både repræsentanter fra Teknik- og Miljøforvaltningen, Københavns Politi, Sikker By, By og Havn mv. deltage. 

Det anbefales, at der involveres en bred deltagelse af grundejer- og beboerforeninger samt at det relevante lokaludvalg er repræsenteret.   

Teknik- og Miljøforvaltningen kan afholde op til i alt til 4 pop-up dialogmøder årligt indenfor forvaltningens egen driftsramme. Herefter vil gennemførelse af flere pop-up dialogfora afhænge af, at Borgerrepræsentationen afsætter finansiering.

Kontakt forvaltningen på pkr@kk.dk ved ønske om et pop-up dialogmøde. 

Læs beslutningen fra Teknik- og Miljøudvalget via linket:

Fleksible pop-up dialogfora i regi af Restaurations- og Nattelivsplan 2021