Søg finansiering til bedre idrætsfaciliteter på Østerbro og i Nordhavn

Københavns Kommune har flere puljer til skabe bedre rammer for idrætslivet

Drømmer du om at få etableret en ny idrætsfacilitet, at opgradere en eksisterende eller at få renoveret nogle nedslidte faciliteter? Så kan du lige nu søge finansiering hos Københavns Kommune

Gode idrætsfaciliteter er en forudsætning for et godt og aktivt fritidsliv. Det gælder i hele København såvel som på Østerbro og i Nordhavn. I Københavns Kommune er der afsat en række puljer, der har til formål at understøtte københavnernes ønsker, ideer og initiativer via tilskud til anlægsprojekter. Dem kan du søge som privatperson på vegne af et fællesskab, boligselskab, grundejer el.lign. Næste frist er 1. marts.

Du kan søge om støtte til anlægsprojekter af forskellig skala, og projekterne kan dække over alt fra indkøb af nyt inventar til mindre renoveringsprojekter, større anlægsprojekter og nybyggeri. Så længe projektet har til formål at skabe bedre rammer for byens idrætsliv, er ingen projekter for små eller for store.

Projekterne kan finansieres gennem flere forskellige puljer, der er afsat af Borgerrepræsentationen ifm. Københavns Kommunes Budget 2022. Blandt disse er: Pulje til nye idrætsskabende initiativer, Pulje til outdoor idrætsfaciliteter, Lokale foreningsaktiviteter og faciliteter i hele byen.

Læs mere om puljerne og ansøg via dette link.

I Østerbro Lokaludvalg støtter vi ikke selv drift og anlæg, men projekter og nye initiativer i bydelen. Hvis du er projektmager eller ildsjæl med en god idé til et projekt, kan du læse mere om vores bydelspulje, Østerbropuljen, her.